Τι Είναι η Νόσος του Hashimoto;


dopalacze sklep
ιατρική, υγεία, υγειονομική περίθαλψη

Μερικοί, ίσως και πολλοί από εσάς, που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την ποικιλία των σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τα συμπτώματά τους, μπορεί να είναι λίγο έκπληκτος ότι εφίδρωση και έρπητα είναι πολύ συνδεδεμένες μεταξύ τους. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι μπορούν να καταπολεμήσουν μια απλή περίπτωση της γρίπης, αλλά σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές, όπως η πνευμονία, η οποία είναι δυνητικά θανατηφόρα. Πλένετε τα χέρια σας συχνά και να πάρει ένα εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο, όπως συνιστάται από το γιατρό σας. Επίσης, ρωτήστε το γιατρό σας αν μια πνευμονίας εμβόλιο είναι κατάλληλο για εσάς. Μια καλή προσέγγιση για τη μείωση του κινδύνου σας από οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες είναι να ζήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με καλή διατροφή και άσκηση.

Αποφεύγοντας το κάπνισμα και το αλκοόλ με μέτρο μπορεί επίσης να βοηθήσει. Για βακτηριακές ή ιογενείς λοιμώξεις, η σωστή πλύσιμο των χεριών μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή τη μείωση του κινδύνου σας. Πρόληψη της νόσου διαφέρει από την προαγωγή της υγείας, διότι εστιάζει σε συγκεκριμένες προσπάθειες που στοχεύουν στη μείωση της ανάπτυξης και η σοβαρότητα των χρόνιων ασθενειών και άλλες επιπλοκές.

Χρόνιες ασθένειες περιλαμβάνουν το άσθμα, καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, διαβήτη και αρθρίτιδα.

Οι ασθένειες αυτές συχνά μπορεί να προληφθεί ή να ελέγχονται για την τήρηση παράγοντες κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής πίεσης του αίματος, υψηλή χοληστερόλη και αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα υπό έλεγχο.

Η κοιλιακή μαρμαρυγή είναι μια κατάσταση στην οποία η καρδιά είναι ηλεκτρική δραστηριότητα γίνεται αναστάτωσης που προκαλεί η καρδιά είναι κάτω θαλάμους να συρρικνωθεί σε μια ταχεία, μη συγχρονισμένες τρόπο, με αποτέλεσμα στην καρδιά αντλίες ή καθόλου αίμα, με αποτέλεσμα το θάνατο, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία μετά από 5 λεπτά. Το φύλο. Ορισμένοι παράγοντες κινδύνου μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου διαφορετικά στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Για παράδειγμα, τα οιστρογόνα παρέχει γυναίκες κάποια προστασία κατά των καρδιακών παθήσεων, αλλά ο διαβήτης αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων περισσότερο στις γυναίκες παρά στους άνδρες.

υγεία, υγειονομική περίθαλψη συμβουλές

Το σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη περιέχουν γλουτένη, την πρωτεΐνη που προκαλεί μια ανοσολογική αντίδραση σε άτομα με κοιλιοκάκη. Ακόμη και μικρές ποσότητες από αυτά τα τρόφιμα - νομίζω ότι ένα ψίχουλο ή με βάση το σιτάρι σάλτσα thickener - μπορεί να προκαλέσει κοιλιακή αντιδράσεις. Σάρωση προσεκτικά τις ετικέτες των τροφίμων για να καθορίσει εάν το φαγητό περιέχει γλουτένη πρόσθετα ή υλικά, ή αν ήταν παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις όπου είναι δυνατόν γλουτένη μόλυνση θα μπορούσε να συμβεί. Η ηπατίτιδα C είναι μια λιγότερο συχνή και λιγότερο σοβαρή μορφή της ηπατίτιδας, αλλά σχεδόν πάντα να εξελιχθεί σε χρόνια, όχι οξεία, την κατάσταση, σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β Αν και μόνο 3 εκατ.


ευρώ για 4 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις εμφανίζονται κάθε χρόνο περίπου 180 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από αυτή τη χρόνια πάθηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του ήπατος ή κίρρωση του ήπατος με την πάροδο του χρόνου.

Η κατάθλιψη μπορεί επίσης να επιδεινωθεί από την κακή διατροφή, κυρίως να μην πάρει αρκετά Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι σε μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά μπορεί να αντιμετωπίσετε τη θλίψη, άγχος και θυμό. Τη συμπλήρωσή του με τα άγρια ψάρια, τα καρύδια, και το πετρέλαιο σπόρου λιναριού σε σάλτσες για σαλάτες, σάλτσες και σούπες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετά υγιή λίπη. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Graz, στην Αυστρία, εξέτασε τις διαφορές στις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής μεταξύ κρεατοφάγους και χορτοφάγους. Ομάδες της μελέτης αποτελούνταν από τους κρεατοφάγους που έτρωγαν πολλά φρούτα και λαχανικά, κανονική eaters που έτρωγαν λιγότερο κρέας, οι άνθρωποι που έτρωγαν περισσότερο κρέας-βαριά διατροφή, και οι χορτοφάγοι. Μια χρόνια ασθένεια που επιμένει με την πάροδο του χρόνου, συχνά χαρακτηρίζεται ως τουλάχιστον έξι μήνες, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τις ασθένειες που αναμένεται να διαρκέσει καθ ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Κοιλιακή διαφραγματική ατέλεια είναι μια τρύπα στον τοίχο μεταξύ η δεξιά και η αριστερή κοιλία της καρδιάς προκαλώντας δεξιά και η αριστερή κοιλία να εργαστούμε σκληρότερα για να αντλεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος απ ' ότι συνήθως με αποτέλεσμα την αποτυχία της αριστερής κοιλίας. Τα συμπτώματα της κοιλιακή διαφραγματική ατέλεια περιλαμβάνουν πολύ γρήγορα καρδιακών παλμών, εφίδρωση, η κακή διατροφή, η κακή αύξηση του σωματικού βάρους και ωχρότητα. Το πρόσωπο που συνήθως υποβάλλεται σε αυτές τις συνθήκες, συνήθως υφίσταται τις αρνητικές συνέπειες που είναι εγκατεστημένα στον οργανισμό, καθώς και η ψυχολογική πλευρά, εκτός από την κλινική προβλήματα υγείας, όπως η οξεία πόνους από το σώμα, τον υποσιτισμό, ασθένειες του ήπατος, όπως κίρρωση, καρκίνο και δερματίτιδα σώματος, οι παρενέργειες της ουσίας αυτής, υπόκεινται επίσης στο χρήστη να βαθιά κατάθλιψη, απώλεια ενδιαφέροντος για την κανονική απολαύσεις της ζωής. Και, σε άλλες περιπτώσεις, ακραία επιθετικότητα, άγχος, άνοια λόγω της χρήσης αλκοόλ και ακόμη και να προκαλέσει ή να επιδεινώσει ήπια έως μέτρια σχιζοφρένεια.